Låter det intressant?
Besök Lundaland
Destinationsutveckling av Lundaland har pågått länge! Här hittar du broschyrer och guidematerial som visar lite av de pärlor du hittar i Lundaland.
Destination Lundaland var ett treårigt leaderprojekt med syfte att kartlägga och synliggöra Lundaland som besöksmål. Vi ville helt enkelt hjälpa till att lyfta de besöksmål som fanns runt om på landsbygden i området!
Projektet vände sig till Lundalands aktörer och pågående och äldre leaderprojekt som verkade inom besöksnäringen. Det var föreningen Lundaland som tog initiativ till projektet och det pågick mellan 2020-2023.
Projektet är nu avslutat.
Knyt nya kontakter! Delta i nätverksmöten, workshops och seminarier för att träffa nya personer och organisationer och bredda ditt kontaktnät.
Gå med i nätverket för friluftsliv och naturupplevelser i Lundaland.
Hitta samarbetspartners nära dig genom att använda Lundalandkartan.
Vi anordnar workshops och seminarium med möjlighet att utbyta erfarenheter och få ny kunskap. Det är du som deltagare i projektet som bestämmer vilka utbildningar som behövs.
Destinationsutveckling av Lundaland har pågått länge! Här hittar du broschyrer och guidematerial som visar lite av de pärlor du hittar i Lundaland.
Edith är utbildad matkulturvetare specialiserad inom socialantropologi av mat, holistisk gastronomi och matkulturstrategi. Edith brinner för den komplexa relationen mellan maten, människorna och vår omgivning. Linda har jobbat med allt som har med mat att göra i snart tjugofem år. Hon är en erfaren kock, etnolog och matskribent specialiserad på mat och kommunikation. Att få möjligheten att arbeta med ett projekt som sträcker sig över fem kommungränser och som är en del av ett internationellt samarbete är en spännande utmaning för denna projektledarduo.
“Vår förhoppning är att vi inom Eat-Lundaland tillsammans med alla härliga mat- och dryckesproducenter kan synliggöra matens betydelse, höja dess värde och öka tillgången på bra hållbar lokal mat till fler. Därmed skapar vi tillsammans en spännande gastronomisk region i framkant!”
– Edith & Linda